VACCINEREN:

DE GROTE ILLUSIE

Vaccineren: De grote illusie van de gediplomeerde Franse gezondheidsonderzoeker en cartoonist René Bickel is een uniek stripboek over één van de serieuzere medische en veronderstelde preventieve gezondheidszorgmaatregelen van de moderne tijd. Steeds vaker worden we overspoeld met alarmerende berichten die ons op het belang van vaccinaties wijzen. Moderne psychologische technieken worden gebruikt om ons te manipuleren en onze mening te beïnvloeden. Geregeld jaagt men ons de schrik op het lijf en de roep om een vaccinatieplicht klinkt steeds luider. Het behoud van een vrije vaccinatiekeuze is daardoor in gevaar. Daarenboven klinkt ook de weerstand tegen vaccinaties telkens vaker. Steeds meer mensen willen hun kinderen niet laten vaccineren. Als je het onderwerp vaccinatie bestudeerd komt er veel informatie naar boven, die voor velen van ons onmogelijk te geloven is. Vaccineren: De grote illusie nodigt u uit uw ogen te openen voor een mythe die stevig is ingebakken in de maatschappij. René Bickel illustreert hoe belachelijk en losgeslagen de farmaceutische industrie over vaccinaties eigenlijk is. Haarscherp beeldt hij uit en beschrijft hij de geschiedenis van vaccins en vaccinaties. Daarnaast onthult hij de gevaren die de geneeskunde en de farmaceutische industrie proberen te verbergen.De auteur heeft zijn eigen specifieke manier om de meest serieuze onderwerpen begrijpelijk te maken, helder, eenvoudig en amusant. Hij gebruikt humor als een wapen. Dit boek is zowel humoristisch als leerzaam en sluit gegarandeerd aan bij de interesse van het publiek. Bovendien spreekt het diegenen aan die minder graag lezen. Het geniale gebruik van de illustraties maakt het vertalen van de verhalen van Big Pharma over vaccins, niet alleen eenvoudig te begrijpen, maar ook verrassend grappig en tegelijk volkomen onlogisch.Speciaal geschreven zodat jonge ouders, zonder pressie, een "weloverwogen beslissing" kunnen nemen om hun kinderen wel of niet te laten vaccineren.

 

BESTEL BIJ AMAZON

 


 

NATHALIE

Bekentenissen van een topmodel
 
Nathalie Augustine en Robin de Ruiter
 
 

 

 

 

 

 

Toen het Nederlandse topmodel Karen Mulder in 2001 uit de school klapte over ernstige misstanden in de mode-industrie, waren de reacties onbarmhartig: waandenkbeelden, verzinsels, kwaadsprekerij! Ze belandde in een psychiatrische inrichting. Maar toen kwam #MeToo en ging de beerput volledig open. Zouden de verhalen van Karen dan toch waar zijn? Volgens ex-model Nathalie Augustina, die nu op haar beurt de stilte verbreekt, is het allemaal nog erger dan we misschien denken. Véél erger. Een verhaal uit de diepste kelders van menselijke verdorvenheid. Een verhaal ook van de veerkracht van een vrouw die de moed had om op te staan. Telkens weer…

 

Dit boek vertelt het verhaal van topmodel Nathalie, gevierd voor haar opvallende fysieke schoonheid. Zij deed mee aan belangrijke mode- en sieradenshows voor Dior, Cartier, Issey Miyake, Chanel, Kenzo, Armani, Comme des Garçon en vele andere beroemde ontwerpers.
Ze werd ook geboekt door Diners Club voor luxueuze modecatalogi, die exclusief worden gemaakt en alleen beschikbaar zijn voor de superrijken van deze wereld.

In 1986 werd zij door de Helmut Kohl, Kanselier van Duitsland uitgekozen als boegbeeld van de campagne van het CDU dat jaar.

Velen denken dat fotomodellen een leven vol glamour leiden. In dit boek zult u ontdekken dat niet alles glamour en roem is. In de mode-industrie zijn er vele gevaren.

Het is erg gevaarlijk voor jonge meisjes en jongens om deel uit te gaan maken van de modewereld. Er is niemand die hen beschermd. Na het lezen van dit boek zult u begrijpen dat modellenbureaus niet vertrouwd kunnen worden. Zij zijn de laatsten die de modellen in bescherming nemen.

De meeste modellenbureaus zijn niets minder dan bordelen, en boekers zijn hun pooiers. Modellen worden geslagen, hun gezichten met een mes bewerkt of ze worden vermoord wanneer ze de waarheid durven te vertellen. Velen van hen sterven door een val van een balkon of onder andere mysterieuze omstandigheden. Andere modellen verdwijnen spoorloos voordat zij de kans krijgen te vertellen wat er achter de schermen plaatsvindt.

Nadat Nathalie als topmodel de aandacht had getrokken van hooggeplaatste politici, magnaten, beroemde acteurs en zangers , leden van sommige van de rijkste families van deze wereld en leden van koningshuizen, werd ze geregeld gedrogeerd voor seksfeesten van de elite en verkracht door velen van hen.

Eén van de meest controversiële aspecten van dit boek is dat er namen in genoemd worden van daders. Bekende namen als Keanu Reeves, Julio Iglesias, Jeffrey Epstein, John Casablancas  en vele anderen.

 

Bestell bij Amazon.nl

 

Satanische Bloedlijnen (Trilogie)

Robin de Ruiter

Info en bestellen bij AMAZON

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adolf Hitler pleegde geen zelfmoord   

Kroniek van zijn vlucht met ondersteuning van de Britse inlichtingendienst

 

Bestell bij amazon.nl

 

 

De verborgen macht achter de Jehovah's getuigen

Robin de Ruiter

 

 

Bestell bij amazon.nl

 

 

 

 

 

 

 

Wie vermoordde Slobodan Milosevic en.... waarom?

Robin de Ruiter

 

 

Info en bestellen bij amazon.nl